Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müddessir suresini okumak

Rüyada müddessir suresini okumak

Rüyada müddessir suresini okumak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Rüyada müddessir suresini okumak gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada müddessir suresini okumak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya işarettir.

Rüyada müddessir suresi görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mübin duası okumak herkesin ilgisinin çekileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bir işe soyunacağına alamet eder.

Rüyada salatı münciye okumak ters giden olayların düzeltileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada mübin duasını okumak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada osmanlı mührünü görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının müslüman olduğunu görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Rüyada birini müslüman etmek lüks şekilde yaşayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments