Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motosiklet satın almak

Rüyada motosiklet satın almak

Rüyada motosiklet satın almak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada motosiklet satın almak gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada motosiklet satın almak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada motosiklet görmek de elinin bollaşacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulur.

Rüyada motosiklete binmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz motosiklet görmek rahat bir hayat süreceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kısmetinizin açılacağına alamet eder.

Rüyada motosiklet çalmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada motosikletli birini görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, gün yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada motosikletle uçmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada motosiklete ters binmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments