Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motif görmek

Rüyada motif görmek

Rüyada motif görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, insanların hayır dualarını alacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalet etmektedir.

Rüyada motif gördüyseniz:

  • Evliyseniz ailenizde oluşabilecek tatsızlıkların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada lale motifi görmek hem de para kaybettireceğine, gelirinin çoğalacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada motif görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments