Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor oda görmek

Rüyada mor oda görmek

Rüyada mor oda görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mor oda gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız vasıtasıyla, karşı cinsten birisi ile tanışmanız mümkündür.

Rüyada mor oda görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada mor renkli oda görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yatak odası görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, karlı işlere gireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oda içinde oda görmek elindeki malların gideceğine, çok eğleneceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada odada kum görmek dara düşeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada yatak odasında siyah yılan görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada siyah yatak odası görmek kudretinin yerine geleceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada oda kapısı açmak malının ve kazancının tam olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments