Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor lahana yemek

Rüyada mor lahana yemek

Rüyada mor lahana yemek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor lahana yemek gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Rüyada mor lahana yemek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada mor lahana görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işarettir.

Rüyada lahana yemeği pişirmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lahana yemeği görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada lahana yemeği yemek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada lahana yemek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil lahana yemek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kara lahana sarması yemek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments