Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kese görmek

Rüyada mor kese görmek

Rüyada mor kese görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, eski enerjisini bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Rüyada mor kese gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada mor kese görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kese görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, rahat nedir öğreneceğine delalettir.

Rüyada gelin kesesi görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kolunu kesen birini görmek mutlu olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına delalettir.

Rüyada bir kese altın görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada banyo kese görmek hasret giderileceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına inanılır.

Rüyada et kesen birini görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, aile bireyleri ile tartışacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kesen birini görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments