Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor havuç görmek

Rüyada mor havuç görmek

Rüyada mor havuç görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Rüyada mor havuç gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Rüyada mor havuç görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, zor zamanlar yaşayacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret eder.

Rüyada havuç patates görmek güzel bir hayat geçireceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuç yemeği yemek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, şansın önünün kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuç sökmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada tatlı havuç yemek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuç salatası yemek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya rivayet eder.

Rüyada havuç soyduğunu görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada havuç yıkamak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments