Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısırın piştiğini görmek

Rüyada mısırın piştiğini görmek

Rüyada mısırın piştiğini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada mısırın piştiğini gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Rüyada mısırın piştiğini görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada sütün piştiğini görmek çok sıkıntı çekeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına inanılır.

Rüyada tavuk piştiğini görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet eder.

Rüyada ekmek piştiğini görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada insan eti piştiğini görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın piştiğini görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün yemeği piştiğini görmek eşlerinin kapanacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Rüyada balık piştiğini görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments