Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlikte tavuk yemek

Rüyada misafirlikte tavuk yemek

Rüyada misafirlikte tavuk yemek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sözler sarf edeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok üzüntü yaşayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalettir.

Rüyada misafirlikte tavuk yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada misafirlikte tavuk yemek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, küslüklerin biteceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Rüyada yemeğe misafir davet etmek kazancı arttıracağına, hayatının bir anda renkleneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafir şekeri yemek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işleri yoluna sokacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulur.

Rüyada misafirlere yemek yedirmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, para sıkıntısı çekmeyeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada misafirlere yemek ikram etmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, eğleneceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yemeğe misafir almak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sıkıntılar son bulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Rüyada misafire yemek pişirmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, içinin huzurla dolacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işarettir.

Rüyada yemekli misafir ağırlamak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments