Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlikte ayakkabı kaybetmek

Rüyada misafirlikte ayakkabı kaybetmek

Rüyada misafirlikte ayakkabı kaybetmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada misafirlikte ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada misafirlikte ayakkabı kaybetmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada misafir ayakkabıları görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafir ayakkabısı görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, hoşluk içinde olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun ayakkabısını kaybetmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz spor ayakkabı kaybetmek onlara karşı zafer kazanacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı eşi kaybetmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, işbirliği içinde olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada camide ayakkabıları kaybetmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabını kaybetmek bereketin ve verimin çoğalacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Deniz balik

Rüyamda misafirliğe gidiyordum ve ayakabım kaybuluyordu çok arıyordum ama bulamıyordum

sehriban.gly

iş arkadaşımın evine davetliymişiz arkadaşlarla toplanıp gidiyoruz.evde başka misafirlerde var.bayagı kalabalık görüyorum evin içini.yere oturuyorum okadar çok insan varki.yer sofrasında yemek çorba yedim.akşam oluyo gidicez ayakkabımı kaybediyorum bulamıyorum.birsürü benim ayakkabıma benzer çift ayakkabılar var.ayakkabımın tekini buluyorum diğer tekinide evin içinde buluyorum