Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafire pilav vermek

Rüyada misafire pilav vermek

Rüyada misafire pilav vermek üzüleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine inanılır.

Rüyada misafire pilav vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Rüyada misafire pilav görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada misafire pilav vermek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafire pilav ikram etmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Rüyada misafirlikte pilav yemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada pilavlı et yemek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş bulgur pilavı görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamsili pilav yapmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut pilav yemek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments