Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada miras için kavga etmek

Rüyada miras için kavga etmek

Rüyada miras için kavga etmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, razı geleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet eder.

Rüyada miras için kavga etmek gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Rüyada miras için kavga etmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada miras para görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada miras bırakmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada miras haberi almak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalet eder.

Rüyada miras kaldığını öğrenmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada miras kalmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada miras bölüşmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada ölüden miras almak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments