Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minder vermek

Rüyada minder vermek

Rüyada minder vermek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine inanılır.

Rüyada minder vermek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Rüyada eski minder görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sünger minder görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil minder görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz minder görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada minder satın almak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi minder görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada minderle uçmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalettir.

Rüyada kirli minder görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments