Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada milyon görmek

Rüyada milyon görmek

Rüyada milyon görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, acılarını dindireceğine, hayırlı bir haber alınacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada milyon gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Rüyada mili eğitim bakanını görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mili piyango bileti almak sevilen bir işe ortak olunacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada milyon görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada beş milyon görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Rüyada yirmi milyon görmek kötü ve zor günler geçireceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada milyon dolar görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada mili piyango bileti görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada örgü mili görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments