Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada milföy görmek

Rüyada milföy görmek

Rüyada milföy görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına delalet eder.

Rüyada milföy gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Rüyada milföy hamuru görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada milföy görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments