Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mibzer görmek

Rüyada mibzer görmek

Rüyada mibzer görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mibzer gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir.

Rüyada mibzer görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments