Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta ayetel kürsi okumak

Rüyada mezarlıkta ayetel kürsi okumak

Rüyada mezarlıkta ayetel kürsi okumak dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta ayetel kürsi okumak gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada mezar başında ayetel kürsi okumak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, musibetlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta ayetel kürsi okumak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ayetel kürsi duasını okumak kolaylıklara kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem anında ayetel kürsi okumak ters giden durumların düzeltileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cine ayetel kürsi okumak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret eder.

Rüyada ayetel kürsi okumak adının fesada karışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayetel kürsi okuduğunu görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada korktuğu için ayetel kürsi okumak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, sabrını zorlayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments