Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan birini çıkarmak

Rüyada mezardan birini çıkarmak

Rüyada mezardan birini çıkarmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan birini çıkarmak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada ölmüş anneyi mezardan çıkarmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına inanılır.

Rüyada ölen kişiyi mezardan çıkarmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına yorulur.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada annesini mezardan çıkarmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine inanılır.

Rüyada mezardan para çıkarmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini mezarından çıkarmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan bebek çıkarmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments