Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dalı almak

Rüyada ağaç dalı almak

Rüyada ağaç dalı almak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, iyi günler yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada ağaç dalı almak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Rüyada ağacın dalını kesmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç dalına basmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç dallarına tutunmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ağaç dalı görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dal kırmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayır dualarına nail olacağına yorulur.

Rüyada ağaç dallarını kesmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada kuru ağaç dalı toplamak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada ağaç dalından düşmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, zorlukların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments