Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve yediğini görmek

Rüyada meyve yediğini görmek

Rüyada meyve yediğini görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada meyve yediğini gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Rüyada meyve yediğini görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kazancını arttıracağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe meyve yedirmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada cennet meyvesi yediğini görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye meyve yedirmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine meyve yedirmek zor bir döneme girileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalettir.

Rüyada birinin meyve yediğini görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan meyve yediğini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada meyve su görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments