Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve tohumu görmek

Rüyada meyve tohumu görmek

Rüyada meyve tohumu görmek kısmetinin hep açık olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada meyve tohumu gördüyseniz:

  • Devamında onların da aynı şekilde karşılık verdiğini görebilirsiniz.

Rüyada meyve tohumu ekmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada meyve tohumu görmek daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hasret ve özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada bamya tohumu görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tohum görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fesleğen tohumu görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada pamuk tohumu görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, daha güzelleşeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada saksıya çiçek tohumu ekmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments