Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsimsiz şeftali görmek

Rüyada mevsimsiz şeftali görmek

Rüyada mevsimsiz şeftali görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, alım gücünde yükselme olacağına, bereketli işlere gireceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz şeftali gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Rüyada mevsiminde şeftali görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına inanılır.

Rüyada mevsimsiz şeftali yemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz şeftali görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevsim dışı kar görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada mevsimsiz kiraz toplamak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz deniz görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada mevsiminde erik görmek umutlarının biteceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mevsim dışı karpuz görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments