Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mersin görmek

Rüyada mersin görmek

Rüyada mersin görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, geleceğin güzel olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada mersin gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemeye dikkat edin.

Rüyada mersin meyvesi yemek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, oğlu evli ise boşanacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulur.

Rüyada mersin balığı görmek rahat nefes alınacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mersine gitmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işarettir.

Rüyada mersin görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mersin meyvesi görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada yaban mersini görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet eder.

Rüyada yaban mersini yemek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mersin toplamak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, üzeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments