Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan sahibi olmak

Rüyada aslan sahibi olmak

Rüyada aslan sahibi olmak kazancının eksilmeyeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan sahibi olmak gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Rüyada aslana sahip olmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, daha iyi anlaşır olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan sahibi olmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalettir.

Rüyada otel sahibi görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev sahibiyle tartışmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, büyük adımlar atılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada üçüz erkek bebek sahibi olmak geçim derdinin son bulacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para bulup sahibine vermek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, yaşamının uzun olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada eski ev sahibi görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir eve sahip olmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, maddi zararını karşılayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments