Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menenjit olmak

Rüyada menenjit olmak

Rüyada menenjit olmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada menenjit olmak gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizden faydalanarak evinizi veya işinizi ilgilendiren konuları daha kolay ele alabilirsiniz.

Rüyada menenjit olmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments