Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun görmek

Rüyada maymun görmek

Rüyada maymun görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Rüyada maymun gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Rüyada maymun kovalamak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymun pişirmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maymun ve aslan görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, ününün çoğalacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Rüyada hasta maymun görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada maymun doğurmak ihanet göreceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymun yemek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada konuşan maymun görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret eder.

Rüyada maymun pisliği görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, daha güzelleşeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments