Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yunus görmek

Rüyada mavi yunus görmek

Rüyada mavi yunus görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, her zaman çok mutlu olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine işaret eder.

Rüyada mavi yunus gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Rüyada mavi yunus görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yunus balığı görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yunus as görmek işinden evine gidip geleceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulur.

Rüyada yavru yunus balığı görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yunus görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına inanılır.

Rüyada yunus balığını karada görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına inanılır.

Rüyada yunus balığını tutmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yunus balığı sevmek evlatlarından memnun olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments