Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerliğini görmek

Rüyada askerliğini görmek

Rüyada askerliğini görmek dileklerin yerine geleceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada askerliğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada asker çemberi görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın askere gittiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada askerde savaştığını görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada abiyi asker görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, işlerin düzene gireceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada trenle askere gitmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olarak çatışmaya girmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada asker görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada asker kamuflajı görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments