Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masura görmek

Rüyada masura görmek

Rüyada masura görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına inanılır.

Rüyada masura gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada masura görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments