Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa düzenlemek

Rüyada masa düzenlemek

Rüyada masa düzenlemek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına delalet eder.

Rüyada masa düzenlemek gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada masa düzenlemek rızkından olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada ev düzenlediğini görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada elbise dolabı düzenlemek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev düzenlemek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına işaret eder.

Rüyada eşyaları düzenlemek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini düzenlemek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi düzenlemek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına tabir olunur.

Rüyada mezar düzenlemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments