Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada market gezmek

Rüyada market gezmek

Rüyada market gezmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada market gezmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada markette gezmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kararlar alacağına, gelişeceğine işaret eder.

Rüyada market gezmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada marketten meyve almak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marketten çikolata almak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada markete çalışmak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada marketten yumurta almak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada market kasası görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni market görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments