Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar yıkamak

Rüyada mantar yıkamak

Rüyada mantar yıkamak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Rüyada mantar yıkamak gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Rüyada mantar yıkamak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ mantarı görmek kişinin içinin daralacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada yaban mantarı görmek refah içinde olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hafif ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada dağda mantar toplamak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada karda mantar toplamak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, günahlarından tövbe etmeye inanılır.

Rüyada kocaman mantar görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret eder.

Rüyada zehirli mantar toplamak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, geleceğinin parlak olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kavak mantarı görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments