Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar ayak görmek

Rüyada mantar ayak görmek

Rüyada mantar ayak görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mantar ayak gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Rüyada mantar ayak görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayak mantarı görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında mantar görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, bir süre belini doğrultamayacağına alamet eder.

Rüyada mantarlı ayak görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak mantar görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarında mantar görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine inanılır.

Rüyada pazardan mantar almak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayata küsecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan mantar toplamak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments