Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makarna pişirmek

Rüyada makarna pişirmek

Rüyada makarna pişirmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, bir işe soyunacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına inanılır.

Rüyada makarna pişirmek gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Rüyada makarna pişirdiğini görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada makarna pişirmek ters giden olayların düzeleceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada misafire makarna pişirmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakkaldan makarna almak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Rüyada çok makarna görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çuvalla makarna görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada peynirli makarna görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işaret eder.

Rüyada salçalı makarna görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments