Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makarna almak

Rüyada makarna almak

Rüyada makarna almak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, güç kaybedeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makarna almak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız anlaşılmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada mantı makarna görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakkaldan makarna almak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, duygularının ön plana çıkacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç makarna görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, önünü açacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına alamet eder.

Rüyada peynirli makarna görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, ileriye gideceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalettir.

Rüyada soslu makarna yemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada makarna toplamak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kazançlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı makarna yemek eşiyle bahtiyar olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada makarna görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments