Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahmut ismini duymak

Rüyada mahmut ismini duymak

Rüyada mahmut ismini duymak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, geriye doğru gideceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahmut ismini duymak gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada mahmut ismini duymak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada mahmut ismini söylemek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada aziz mahmud hüdayi görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada mahmud efendiyi görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, işlerin hafifleyeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada deniz mahsülleri yemek içine fesat düşeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bunu şeref sayacağına tabir olunur.

Rüyada mahmut efendi hazretlerini görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makamı mahmudu görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments