Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lila rengi çiçek görmek

Rüyada lila rengi çiçek görmek

Rüyada lila rengi çiçek görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada lila rengi çiçek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kaynaklardan gelse bile, hayatınızı kolaylaştırabilecek önerilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada leylak rengi çiçek görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise giymek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada lila rengi çiçek görmek sıkıntı yaşanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, ters giden olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kızıl renge boyatmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada gümüş rengi elbise giymek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, itibarının ve makamının artacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada saçı mor renge boyatmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın rengi kolye görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments