Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lider olmak

Rüyada lider olmak

Rüyada lider olmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet eder.

Rüyada lider olmak gördüyseniz:

  • Netleştirilmesi gereken şeyler var.

Rüyada muhalefet liderini görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devrik lider görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ana muhalefet liderini görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işarettir.

Rüyada cemaat lideri görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş lider görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kalp kırıklığı olacağına işarettir.

Rüyada tarikat lideri görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çekilen hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir parti liderini görmek geçim derdi yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kendini lider görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments