Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lazer epilasyon yaptırmak

Rüyada lazer epilasyon yaptırmak

Rüyada lazer epilasyon yaptırmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada lazer epilasyon yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada lazer epilasyon yaptırmak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, hasta ve zor geçireceğine, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Rüyada epilasyon yaptırmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada epilasyon aleti görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada lazer ışığı görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada lazer görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lazer yaptırmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments