Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada larva görmek

Rüyada larva görmek

Rüyada larva görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, talihin yüze güleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına inanılır.

Rüyada larva gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Rüyada böcek larvası görmek geçineceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinek larvası görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada larva görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, tatsızlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek larvası görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada balık larvası görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments