Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzu satın almak

Rüyada kuzu satın almak

Rüyada kuzu satın almak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada kuzu satın almak gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Rüyada kuzu satın aldığını görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kuzu satın almak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzu koç görmek içebileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurbanlık kuzu almak çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına alamet eder.

Rüyada kuzu melemesi görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret eder.

Rüyada kuzu yediğini görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kuzu otlatmak rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, güzel bir evliliğe delalet eder.

Rüyada süt kuzusu görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments