Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenlerinin öldüğünü görmek

Rüyada kuzenlerinin öldüğünü görmek

Rüyada kuzenlerinin öldüğünü görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzenlerinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya sosyal hayatınızla ilgili bazı durumları çözümlemeye çalışırken aklınıza gelen en iyi şeyi yürürlüğe koymaya çalışmalısınız.

Rüyada kuzenini öldüğünü görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada kuzenının öldüğünü görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerine bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada kuzen öldürmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuzenimin öldüğünü görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kuzenini öldürmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada kuzenin öldüğünü görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzenlerinin öldüğünü görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuzenini ölmüş görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments