Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzeninin görmek

Rüyada kuzeninin görmek

Rüyada kuzeninin görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kuzeninin gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada üvey kuzen görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kuzenimizi görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin kuzenini görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzenle kavga etmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzenle sarılmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuzenini gelinlikle görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzenin hamile olduğunu görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada kuzeniyle kavga etmek dönmeyen şansın artık döneceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments