Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenimizi görmek

Rüyada kuzenimizi görmek

Rüyada kuzenimizi görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya delalettir.

Rüyada kuzenimizi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada kuzene kızmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada kendi kuzenini görmek bir süre belini doğrultamayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzenının öldüğünü görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzenle uyumak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kuzen öpmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalettir.

Rüyada kuzenlerimi görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzenini ağlarken görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada kuzenimin düğününü görmek kötü günlerin biteceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments