Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenini hasta görmek

Rüyada kuzenini hasta görmek

Rüyada kuzenini hasta görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kuzenini hasta gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Rüyada kuzenini hasta görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, işlerin yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin kuzenini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kuzenin evlendiğini görmek evleneceğinize, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kuzenle kavga etmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzeniyle evleneceğini görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına yorulur.

Rüyada kuzenine bağırmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, ticaretin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üvey kuzen görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada bebek kuzen görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments