Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere bağırmak

Rüyada askere bağırmak

Rüyada askere bağırmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada askere bağırmak gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Rüyada askere bağırmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, işlerin hafifleyeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bağırdığını görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşına bağırmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada telefonda bağırmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kafasını rahatlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeter diye bağırmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, hayırlı haberler getireceğine işarettir.

Rüyada abi diye bağırmak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşına bağırmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada köpeğe bağırmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments