Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker uçağı görmek

Rüyada asker uçağı görmek

Rüyada asker uçağı görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret eder.

Rüyada asker uçağı gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Rüyada asker uçağı görmek kişinin afiyette olacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada uçakta asker görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakların savaştığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada uçmayan uçak görmek isteklerinin erteleneceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstü açık uçak görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına tabir olunur.

Rüyada uçak jet görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakta bulut görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalettir.

Rüyada bineceği uçağa yetişememek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments