Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu şeftali görmek

Rüyada kurtlu şeftali görmek

Rüyada kurtlu şeftali görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Rüyada kurtlu şeftali gördüyseniz:

  • Bireysel ihtiyaçlarınızı arkada bırakabilirsiniz.

Rüyada kurtlu şeftali görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu şeftali yemek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, gerginliğin biteceğine delalettir.

Rüyada tatlı şeftali görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dalından şeftali yemek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeftali çekirdeği görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada şeftali çekirdeği ekmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sulu şeftali yemek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada şeftali çekirdeği yemek huzursuz olacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments