Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu kıyma görmek

Rüyada kurtlu kıyma görmek

Rüyada kurtlu kıyma görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kurtlu kıyma gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri, haberleri ya da aklınıza gelen fikirleri doğru değerlendirmeniz durumunda fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada kurtlu kıyma görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kıymada kurt görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış kıyma görmek başarılarının her geçen gün artacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıymanın içinde kurt görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına işaret eder.

Rüyada kıyma görmek kişinin geri planda kalacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıymalı pide yedirmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada kıymalı yemek görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada kıymalı pide yaptırmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nilay

Rüyamda annemin evine gidiyorum ev boş sadece mutfakta kıyma var bozulmuşmuşmu diye tadına bakıyorum ama içi kurt dolu hemen tükürüyorum kurtlamış bu diyorum ordada uyanmışım