Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış tatlı görmek

Rüyada kurtlanmış tatlı görmek

Rüyada kurtlanmış tatlı görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış tatlı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Rüyada kurtlanmış tatlı görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlının içinde kurt görmek onları okula göndereceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlu tatlı görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada tatlı kuru soğan yemek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı ekmek görmek kendisini eve kapatacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tatlı hediye almak bir takım sorunlarla karşılaşacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı su görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada börek tatlı yemek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments